onsdag 5 juni 2013

Onsdags-mys!

Idag har vart en riktigt produktiv dag! Fått gjort massa med grejer som legat och skräpat överallt. Sånt där som är så lätt gjort när man väl börjar men som är så seeeegt att göra annars ;) 
Bland annat så har jag duschat alla växter i huset och bytt lite krukor och planterat om ett par som var lite ledsna, målat ett par lager och vikt tvätten och struket det som behövdes. Även vart och plockat inte lite olika blommor, sån fruktansvärd lyx att bara kunna gå några meter utanför dörrn och plocka! :) 

Riktigt skön kväll är det med, kallt så man kan med gott samvete vara inne och pyssla istället. Solen lyser så det är ljust och fint, bra musik på, Travis för tillfället, och bara kunna gå och mussla med vad man vill. Så skönt! Mitt hjärta är och spelar match så sen när han kommer hem blir det lite grill, vi har lyxat till det med expresskotletter minsann ;) Så jag får väl snart gå ut och förbereda grillen och plocka lite sallad. Slänger in några bilder på dagens arbete också! Ha en riktigt skön onsdag-kväll och njut av den lediga aftonen! :)




Min lilla prinsess-tårta!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar